Mijn favorieten

Verzekeringen

Erik Bessems Verzekeringen is een onderdeel van Erik Bessems  Makelaardij. Behalve verzekeringen, kunt u bij ons ook terecht voor aan- en verkoop van woningen en bedrijfsonroerend goed, taxaties, hypotheken, sparen, beleggen, kredieten, het restylen en ontruimen (voor verkoop) van woningen. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij makelaarskantoren in Maastricht en Reuver. Wij zijn onafhankelijk en deskundig, bovenal laagdrempelig.

Bovenal zijn verzekeringen mensenwerk. Daarom starten wij met luisteren naar uw wensen en uw persoonlijke situatie. Als onafhankelijk kantoor zoeken wij vervolgens naar de beste optie. Dat is natuurlijk de beste dekking, met zo weinig mogelijk eigen risico’s. Bij elke wijziging, bijvoorbeeld als u een nieuwe auto koopt, bekijken wij opnieuw wat de beste optie voor u is. Want iedere nieuwe situatie brengt nieuwe omstandigheden, uitdagingen, risico’s en financiën met zich mee. We regelen uw zaken telefonisch of per mail. U kunt bij ons op kantoor komen of wij komen bij u thuis. Geheel naar uw eigen voorkeur. En, als er iets - onverhoopt - gebeurt, kunt u altijd op ons terugvallen; wij handelen uw schade keurig en snel af. Hebt u vragen of plannen? Neemt dan altijd even contact met ons op om te bespreken wat dit kan  betekenen voor uw verzekeringspakket.

Bij ons kunt u terecht voor alle verzekeringsvragen. Wij luisteren aandachtig naar uw persoonlijke situatie en inventariseren uw wensen. Wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken? Persoonlijk bezit dat bijzondere aandacht verdient, komt bij ons gelijk op tafel. Bij verzekeringen zijn uiteindelijk niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Wij vinden dat de verzekering bij u moet  passen en de juiste dekking moeten bieden bij uw persoonlijke situatie. Bij ons krijgt u een eerlijk advies: als onafhankelijk kantoor kijken we altijd naar de beste mogelijkheden om uw verzekeringspakket samen te stellen.

Zo zijn wij al bijna 25 jaar een vertrouwd adres voor veel klanten. Nu ook steeds vaker voor de tweede generatie. Ook zij gaan immers studeren, op kamers wonen, trouwen, een huis kopen, krijgen kinderen, etc. Wij vinden het belangrijk dat uw zaken, en die van uw kinderen, goed zijn verzekerd. Wij presenteren voorwaarden en premies overzichtelijk; we spreken ze met u door zodat alles helder is.

  Klik hier voor de Verzekeringen en Hypotheken website.