Mijn favorieten

KIES DE HYPOTHEEK DIE BIJ U PAST

Maatwerk als standaard


U zoekt deskundig advies over hypotheken. Als onafhankelijk hypotheekbemiddelaar, kennen wij de verschillende financiële mogelijkheden. Wij kijken verder dan het maximale bedrag dat u kunt lenen. Na het afsluiten van de hypotheek houden wij u uiteraard op de hoogte bij eventuele wijzigingen. Ook geven wij advies over andere financiële producten, zoals verzekeringen, sparen, beleggen en kredieten.
Bovenal vinden wij het belangrijk dat u kiest voor een hypotheek die bij u past. Voor nu en de toekomst. Wat ons betreft, begint dat met een kosteloos en geheel vrijblijvend gesprek met onze onafhankelijke hypotheekadviseur.

Elke situatie is uniek
Onze hypotheekadviseur neemt met u de diverse mogelijkheden door. Hij stelt u de juiste vragen. Want de ene vorm van een hypotheek zal net iets beter passen bij uw situatie dan de andere. Door inzicht in uw situatie, uw wensen en uw toekomstdromen kan onze hypotheekadviseur al aan het einde van het eerste gesprek een indicatie geven welke hypotheek het beste bij u past.

Onafhankelijk advies
Wij werken samen met diverse financiële instellingen en maken onafhankelijk een selectie van de financiële mogelijkheden. We vergelijken hiervoor verschillende hypotheekvormen en rentevaste periodes, zodat u ook inzicht krijgt in de toekomstige maandlasten. Vervolgens gaan we op zoek naar de beste overeenkomst voor u.

Advies op maat
Wij geven financieel advies die betaalbaar is en die geheel op uw situatie is afgestemd. U ontvangt van ons daarom een offerte op maat. We stellen ons hierin onafhankelijk op en kiezen de beste marktpartij voor u.

Ronald Custers
Hypotheek specialist