Mijn favorieten

Creatieve vastgoed experts die weten dat beleving alles is.

 

 


Bij ons start de geslaagde verkoop van uw woning met een goed gesprek.
Hierin bespreken wij uw wensen en maken een uitvoerige inventarisatie van uw woning. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding: een vast aanspreekpunt waar u al uw vragen kunt stellen. Stap voor stap nemen wij het verkooptraject met u door. Samen maken we heldere afspraken.

Gaat u groter of kleiner wonen?
Welke reden u ook heeft voor de verkoop van  uw woning, het is voor de meeste mensen een grote stap. Dat vergt de nodige zorgvuldigheid. Een goede voorbereiding is de halve verkoop. Onze samenwerking begint daarom met een grondige voorbereiding.

Erik Bessems Verzekeringen is een onderdeel van Erik Bessems Makelaardij
Behalve voor verzekeringen, kunt u bij ons ook terecht voor aan- en verkoop van woningen en bedrijfsonroerend goed, taxaties, hypotheken, sparen, beleggen, kredieten, het restylen en ontruimen (voor verkoop) van woningen. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij makelaarskantoren in Maastricht en Reuver.

Wij zijn onafhankelijk en deskundig, bovenal laagdrempelig
Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM) en het Belgische Beroeps Instituut van Vastgoedmakelaar (BIV). Dus ook voor België, kunt u bij ons terecht voor erkend makelaarschap. Voor alle facetten van wonen waarover u vragen hebt, zijn wij het goede adres. Het liefst vroegtijdig, wij vinden het belangrijk dat u  weloverwogen kiest voor de mogelijkheden die bij uw situatie passen. Voor nu en voor de toekomst.