Mijn favorieten

UW HUIS VERKOPEN.

Heeft u verkoopplannen voor uw woning? Een van onze makelaars komt graag bij u langs.

De  kantoren van Erik Bessems Makelaardij onderscheiden zich o.a. door: avond en weekend bezichtigingen, preferente plaatsing op de grote websites en een bekend en groot social media platform tevens gebruiken wij een professionele woonfotograaf.
Indien gewenst kunt u gebruik maken van ons eigen styling bedrijf Homestylers


Erik Bessems Makelaardij biedt u:

 

1)  Een vrijblijvende waardebepaling

De makelaar biedt u, na een persoonlijk bezoek, een reëel advies over de vraagprijs en een offerte aan.

2) De presentatie van uw woning

Om uw woning optimaal te presenteren maken wij o.a. gebruik van een professionele woonfotograaf, plattegronden, plaatsing op internet (o.a. Funda.nl) en weergave op ons  breed Social Media netwerk.

3) De bezichtiging van uw woning

Enthousiaste bezichtigingen, ook in de avonduren en het weekend, met  kandidaat-kopers. Na elke bezichtiging kunt u een terugkoppeling verwachten.

4) De onderhandelingen

Tijdens de onderhandeling voorziet de makelaar u van advies en terugkoppelingen. Wanneer de onderhandeling rond is, zullen wij de koopakte opstellen.

5) De notaris en verdere (juridische) afhandelingen

Controle van de notariële stukken en aanwezigheid bij de taxatie, eindinspectie en transport maken onderdeel uit van het proces. En natuurlijk staan wij ook een jaar na het transport open voor uw vragen!

Neem telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

 

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring