Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Foliodonk 100 in Maastricht 6218 GR

Foliodonk 100

6218 GR Maastricht
Huurprijs € 275,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Het betreft hier een goed onderhouden kantoorpand gelegen op rustige locatie in Maastricht. Momenteel zijn er 2 ruimten vrij gekomen. Het kantoor bevindt zich op de eerste etage met eigen ingang en bestaat uit een viertal kantoorruimtes van respectievelijk 25 m², 25 m², 31 m² en 25 m². Tevens is er de beschikking over een keuken v.v. koelkast, 1 aparte toilet en 3 privé parkeerplaatsen op eigen...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 25 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Het betreft hier een goed onderhouden kantoorpand gelegen op rustige locatie in Maastricht. Momenteel zijn er 2 ruimten vrij gekomen. Het kantoor bevindt zich op de eerste etage met eigen ingang en bestaat uit een viertal kantoorruimtes van respectievelijk 25 m², 25 m², 31 m² en 25 m². Tevens is er de beschikking over een keuken v.v. koelkast, 1 aparte toilet en 3 privé parkeerplaatsen op eigen terrein. Het geheel is v.v. airconditioning, parketvloeren, kunststof kozijnen met dubbelglas.

Het kantoorpand heeft een goede bereikbaarheid, zowel met eigen als met openbaar vervoer.

Indeling:

Kantoor kamer 1: 31 m2 Vrij
Kantoor kamer 2: 25 m² Verhuurd
Kantoor kamer 3: 25 m² Verhuurd
Kantoor kamer 4: 25 m² Verhuurd


Huurprijs kamer 1: € 300,- per maand incl energiekosten en ex btw.

Geen verrekening van energie kosten.
Waarborgsom 3 maanden.
Minimale huurperiode 1 jaar
Opzegtermijn 3 maanden.
Huurbetaling : per maand vooruit te voldoen.

Bestemming: Kantoordoeleinden

BTW-belaste verhuur : verhuurder opteert voor met BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW-norm) dan zal er een BTW vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.

Indexering : jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. De eerste huurprijsindexering zal plaatsvinden 12 maanden na datum huuringang.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 275,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 25 m² Diversen Locatie Woonomgeving Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
25 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Verzamelgebouw
Pantry/keuken
Route van naar Foliodonk 100, 6218 GR Maastricht

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.